Home / mode / Modeidéer för tacksägelsedräkter för kvinnor

Modeidéer för tacksägelsedräkter för kvinnor

Modeidéer för tacksägelsedräkter för kvinnor

Vi förstår om tanken på att räkna ut Thanksgiving-kläder för fester och middag under en hel vecka är en huvudvärk. Vi var där och så våra modeexperter gjorde det till sin verksamhet att samla inspiration för Thanksgiving-kläder! Anden i Thanksgiving är att dela mat, berättelser, värme och skratt. På BeautyandU delar vi dessa bekväma men eleganta och söta Thanksgiving-dräkter med dig i galleriet! Ja, vi vet att flytande klänningar är välkomna eftersom väldigt långa timmar i trånga kläder är obehag, för att inte tala om de generösa mängderna mat på bordet.

Vad man ska ha på Thanksgiving Day

Vad är mysigare än en överdimensionerad tröja och tröja? Joggbyxor på en Thanksgiving-middagsfest kan höja ögonbrynen. Så kombinerar du dem med en elegant tyllkjol, läderjackor eller en veckad midikjol och stövlar? Håll oomph-faktorn uppe med rätt smink. Thanksgiving-kläder är ett utmärkt sätt att kombinera stil! Några idéer för Thanksgiving-outfit för tweens och kvinnor inkluderar:

  • Oversized crop-skjorta över en slits maxikjol
  • Skjortklänningar med knähöga stövlar och en tung halsduk
  • Culottes och strukturerad topp
  • Tröja klänning med klackar
  • Beskuren jeansjacka, spaghettitopp och passande byxor
  • Off shoulder-klänningar med färgglada axlar

Thanksgiving outfit idéer för kvinnor

Thanksgiving klänningar finns i så många varianter. Du kan välja en subtil helklänning med en jeansjacka eller glida in i en långärmad midiklänning. Thanksgiving maxiklänningar, Thanksgiving tvådelade klänningar, turtleneck etc. är mycket populära. Tänk höstfärger, tänk på din komfort och tänk (bara lite) nykter på Thanksgiving-fester!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...