Home / heminredning / Möbler för litet köksbord

Möbler för litet köksbord

Små köksplattmat – Vi är på våren, vilket innebär att det är dags att göra ändringar i inredningen av vårt hem. Vi har ofta ett kök i vårt hus som är ”mysigt” och litet. Där vi kanske inte har tillräckligt med utrymme för att passa en stor matsalsuppsättning eller föremål som tar mycket plats. Så jag tar med dig några idéer för köksmöbler som du kan använda som dekor, men som också är funktionella.

3-delat litet köksbordsset från Linon Tavern-kollektionen. Satsen innehåller ett rektangulärt bord och 2 pallar. Med lövträskonstruktion med espresso finish; Bordsskiva av imiterad sten. Pallarna är stoppade med svarta vinylkuddar. Montering krävs internt. Med denna uppsättning kan du lägga pallen under bordet för förvaring. Det är en konventionell design för att spara utrymme. Den kan också användas som en ”mansgrotta”, som kökshörn eller som en extra matplats.

Denna rullande mobila köksvagn expanderar omedelbart alla köksutrymmen. Den här vagnen i massivt trä har en skifferram, en massiv trätopp, matchande lådor, två öppna hyllor (toppen med en lamellram), en förkromad handduksstång och fyra höglåsande hjul. Allt lägger till ytterligare oberoende lagringsutrymme om det inte finns tillräckligt med utrymme i ditt kök. För små köksbord.

Amazon.com: 5 st litet köksbord och stolar runda bord.
Amazon.com: 3 st litet köksbord och stolar rundbord.
Amazon.com: 3 st litet köksbord set-kvadratbord och 2.
Amazon.com - 3 st litet köksbordsset - litet bord och 2.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...