Home / mode / Minimalistiska smink tips

Minimalistiska smink tips

I teorin borde naturlig smink vara ett av de enklaste utseendena – trots allt är det minimalt! Detta innebär dock inte alltid minimal ansträngning. Från kakliknande fundament till konturer som ser tvingade ut än naturliga, det är inte ovanligt att du försöker göra smink som ser ut som att du precis har kommit ur sängen och inte ens brytt dig om att applicera andra kosmetika än fuktighetskräm. Det är därför vi har sammanställt några tips från proffs som hjälper dig att uppnå sminkutseendet utan smink.

# 1.Anpassa din bas:

Ett av de bästa sätten att få en mer naturlig bas för din smink är att blanda lite foundation i din fuktighetskräm istället för att använda foundation ensam. Detta kommer att försvaga täckningen och få din hud att se mer naturlig och fuktig ut. Kolla in JustFreebies gratis sminkprover för en foundation som du kan använda för att uppnå denna effekt. Att blanda den med din fuktkräm minskar basens tyngd och ger en blank yta.

# 2.Använd mindre concealer:

Du kan bli frestad att gå över toppen med din concealer, men tyvärr kan detta leda till tårta och aska under ögonen och lämna dig med ett sminkutseende som ser allt annat än naturligt ut. Ett tips att använda när du applicerar concealer är att se dig själv i ögonen när du applicerar den, snarare än att släppa dig in i dina brister. Du kanske upptäcker att när du tittar på ditt eget ansikte som någon annan gör när du pratar med dig, märker du faktiskt färre av de små misstag som du normalt skulle göra.

# 3. Ignorera etiketter:

Bara för att en sminkprodukt är designad för en specifik användning betyder det inte att du inte kan använda den någon annanstans. Faktum är att ett av de bästa sätten att uppnå ett mjukt, naturligt öga är att tvätta ögonlocken med bronspulver. Och många läppstift är bra produkter för en naturlig, rosig kind.

# 4. Välj definition framför drama:

Om du vill definiera dina ögon men vill ha ett naturligt snarare än ett dramatiskt fodringsutseende, är det bästa sättet att applicera en mjuk svart eller naturbrun ögonpenna på ögonets övre och nedre vattenlinjer. När du har applicerat, stäng ögat ordentligt för att pressa pigmentet in i dina ögonfransar och definiera utseendet på din naturliga franslinje tydligare. Använd en bomullspinne för att ta bort det mesta av pennan från vattenlinjen. Detta kommer att hålla pigmentet på ögonfransarnas rötter och definiera dina ögon utan skarpa linjer.

# 5. rodna:

Rosiga, spolade kinder kan se bra ut, men om du vill uppnå ett sminkutseende utan smink måste du vara mer subtil. Ett av de bästa sätten att göra detta är att tona ner din rodnad lite så att du får ett mer naturligt, spolat utseende. För att göra detta, applicera din rodnad som vanligt och gå sedan över den med en nyligen använt foundationborste. Detta hjälper till att mjuka ytan.

# 6. Ta hand om dina ögonfransar och ögonbryn:

Du behöver inte använda mascaror och panna för att hålla dina ögonbryn och fransar bäst. En bra ögonfranskrullare är ett måste här – det kan lägga till definition i dina fransar utan att se för dramatisk ut. Och när det gäller mascara, lägg bara till en päls i de övre fransarna. Att använda brun istället för svart mascara kan också resultera i ett mjukare utseende. Och slutligen, borsta dina ögonbryn bort från ditt ansikte med en spoolie eller klar panna gel.

Har du dina egna naturliga smink tips? Vi vill gärna höra från dig i kommentarerna.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...