Home / mode / Mind-Blowing Shoulder Tatueringar

Mind-Blowing Shoulder Tatueringar

Mind-Blowing Shoulder Tatueringar

Vill du ha en tatuering på axeln? Även om de populära tatueringsområdena är mage, fotled, rygg eller handled kan axelområdet inte ignoreras. Kvinnor älskar konstnärliga tatueringsdesigner på synliga delar. Att flagga tatueringen i spaghettiklänningar eller utanför axelklänningar är en av de senaste tatueringstrenderna. Kolla in några konstnärliga axel tatuering mönster som är säker på att imponera på dig. Du kan välja vilken design som helst, från geometriska former, blommor, vågor, hjärtan till himmelska föremål, fåglar och jämna siffror som visar upp antingen på framsidan eller på axelbladet på din axel.

Unika axeltatuering idéer för kvinnor

  • Happy Rose: Rose design axeltatuering för tjejer är ett perfekt val för dem som söker uppmärksamhet.
  • Maltesiska: Få en maltesisk bakre axel som har en söt hund som kikar över en U-formad krans.
  • Geometriska hajar: En annan unik idé är en geometrisk tatuering av två hajar eller fiskar i grått eller svart bläck. Hajkropparna har geometriska former och är skuggade med olika linjeintensiteter, vilket skapar en hisnande yin-yang
  • Vågor: Tatuering med vågor gör att du kan flagga med den stora tredimensionella effekten och ge tittarna en glimt av din personlighet.
  • Peppiga blommor i rad: Du kan få en liten tatuering av fyra olika färgade blommor etsade i en linje. Detaljerna och den lilla storleken är viktiga för att göra tatueringen unik.
  • Mandala design: Du kan måla en fascinerande mandala konst på dina axlar. Dessa ser eteriskt vackra ut och är också populära.
  • Vacker fjäril: Vilket bättre sätt att visa axeln än att visa upp en bländande vacker fjärilstatuering? Detta är den bästa typen av tatuering för att ge glans till din stil som du med rätta förtjänar.

Enkel axeltatuering Design du inte kan vänta med att äga

  • Minimalistiskt hjärta: Den enkla hjärtformade tatueringen på axeln är en symmetriskt perfekt design som ger din kropp nåd. Etsa den så att den passar ordentligt med ordstävet ”bära ett hjärta på ärmen” (ordspel).
  • Korsade blommor: Crossed Flows är en enkel men elegant tatueringsdesign som säkert kommer att vinna hjärtan.
  • Fågeltatuering:: Den lilla fågel tatuering med korp eller kolibri ser otroligt ut på grund av sin lilla storlek med detaljerade detaljer.

Bär dig i stil med dessa fantastiskt vackra axeltatueringdesigner. Bläddra bland utmärkta mönster som bäst passar dina önskemål och aktuella trender!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...