Home / mode / Mermaid Makeup för Halloween

Mermaid Makeup för Halloween

Mermaid Makeup för Halloween

Kan du inte räkna ut vilken smink du ska ha på Halloween? Vad sägs om en drömmande sjöjungfru? Här är några optimistiska idéer för sjöjungfru smink för Halloween. Allt du behöver för att uppnå det perfekta sjöjungfru-utseendet är några pigmenterade produkter och naturligtvis ett generöst streck av glitter. Försök använda en lila skimrande ögonskugga på ögonbrynen och ögonlocken och använd en blå eyeliner för din läppstift. För ett fuktigt utseende, lägg till pastellfärger i dina lås med flerfärgade hårspray. Kolla in våra enkla Halloween-sminkidéer här för att visa upp det fascinerande sjöjungfruutseendet på nolltid.

Bästa sjöjungfru smink idéer

  • Istället för de vanliga gröna och blå skimrande sjöjungfrufärgerna, gå två steg upp och rocka ett trendigt sjöjungfrulook med galna druvläppar och rökiga ögon. Gå igenom sjöjungfrun och skapa handledning för en kickass sjöjungfru look.
  • För den extra oomphen, lägg till platta pärlor längs ditt ögonbrynsben.

Tips för Mermaid Makeup för Halloween

  • Gör utan skalorna och skapa en sensuell atmosfär med en halv sjöjungfru med en underbar blandning av blå ögonskugga runt öronens ansikte och hals. Gör ditt utseende med bohoörhängen.
  • Ge din sjöjungfru smink en realistisk touch med en gnistrande smink med vattendroppar i ögonets inre hörn. Komplettera utseendet med en orange och blå ögonskugga.

Sjöjungfru smink med skalor

  • För en vacker sjöjungfru look är vågarna ett måste. Applicera tre färger på ögonskuggan och komplettera sjöjungfru looken med en elegant peruk mössa. Att ha en elegant ögonbrynspiercing är en extra fördel för att uppnå ett underbart utseende.
  • Använd fisknätstrumpor för fläckig hud. Applicera ett helt ben i ansiktet. Använd en kupolformad, tätt förpackad borste för att applicera dina pigment effektivt.
  • Förläng sjöjungfruens fjällande effekt ner till kragebenet eller dina axlar.
  • Begränsa inte det fascinerande fjälliga utseendet på ögonen, ta det också med kinderna. Använd en tvåfärgad nyans för att skapa den fantastiska effekten. Komplettera ditt utseende med glittrande nagelkonst och eleganta bladörhängen.

Med denna hisnande sjöjungfunsmink för Halloween kommer du att se ut som en trollkarl från vattenriket. dela upp

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...