Home / mode / Mermaid Halloween kostymer

Mermaid Halloween kostymer

Mermaid Halloween kostymer

Om du vill klä dig ut som en sjöjungfru denna Halloween, vet du redan att det kommer att finnas flera andra där ute som gör detsamma. Om du vill hitta olika Halloween-dräkter för sjöjungfrur har vi bra idéer till dig. Prova dessa olika sjöjungfru Halloween-utseende och bli den unika fisken i havet.

Den klassiska sjöjungfru Halloween-dräkten

Detta är en klassisk outfit med snäckskal och en svans. Bär en topp med snäckskal i ditt bröstområde. Gör en svans av blått paljettyg och sy den på ett sätt som är bekvämt för dig. Lim några snäckskal mellan svansens topp och fåll för att göra klänningen mer naturlig. Smink dig med massor av glitter och håll ditt ansikte ljust och färgstarkt.

Sjöjungfrudräkt för barn

Låt ditt barn bära en naturfärgad trikå och placera en lila topp över bröstområdet. Du kan designa svansen med ett ljust färgat tyg som är lätt att bära. Låt henne ha samma färgade leggings som svansen och bind svansen runt magen. På så sätt kan de röra sig och bära kostymen mycket bekvämt.

Sjöjungfru smink

För sjöjungfru sminken behöver du mycket glitter i olika färger och ett huvudband. Designa pannbandet med snäckskal så att det ser autentiskt ut. Med hjälp av ett fisknät, häll glitter på olika delar av ditt ansikte så att det ser ut som fiskvågar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...