Home / heminredning / Mattor för matsalen

Mattor för matsalen

En vacker Mattor i matsalen kan ge elegans till ditt rum men är dyrt. Hur skyddar du din investering i dyra mattor så att dina pengar kan hålla längre? Ja, det är faktiskt ganska enkelt, följ bara dessa enkla steg.

Använd först en matta.

Ett litet mattaunderlag är billigt, men det kan förlänga din mats livslängd, skydda golven under mattan och hjälpa till att skydda mattan. Andra håller det rent hela tiden. Det mest effektiva sättet att alltid hålla mattorna rena är att undvika att lämna smuts på dem. Hur en? Att bara ta av sig skorna när du går in i rummet kan vara en extrem promenad eller så kan du bara placera en dörrmatta vid ingången för att begränsa fläckar på mattorna.

Du bör dammsuga mattorna regelbundet för att bibehålla kvaliteten på mattorna. Se upp för områden under mattan när du dammsuger. För det fjärde, ta bort smuts eller fläckar omedelbart. Om du lägger smuts eller fläckar på mattan, rengör den omedelbart. Du kan använda en vit handduk med tvättmedel. Försök att blanda icke-blekmedel och vatten, vilket är mycket effektivt. Ta mattan till en professionell rengöringsanläggning om en grundläggande tvålösning inte rengör mattan ordentligt.

Hur man väljer mattor i matsalen  Angies Li
10 tips för att få en matsalsmatta Just Rig
Amazon.com: Lyxiga moderna mattor för vardagsrummet Svart kräm.
Baldwin Park Power Loomed Ivory / Black Area Rug & Reviews |  Joss.
Hur man väljer den perfekta områdesmattan för din restaurang Ro
Vilken storlek matta ska du lägga under ditt matbord?  |  Matta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...