Home / heminredning / Matta under matbordet

Matta under matbordet

De Matta under matbordet: det stora dilemmaet! Perfekt för att lägga till en touch av färg och struktur i rummet, det är också det perfekta tillbehöret för att bättre definiera utrymmena. Men skrubbningen av stolar, smulor och glasögon som av misstag har slagit över sätter mattor på prov. Vi hjälper dig att hitta den perfekta mattan som visuellt utökar utrymmet och tål de senaste åren!

Vi börjar med ett steg som ofta förbises men ändå viktigt: bestämma storleken på mattan. Om den är för liten kommer stolbenen att fastna i den. Om det är för stort verkar ditt bord förlorat i mitten av rummet och krymper utrymmet visuellt. Gör noggranna mätningar av din framtida matta: du blir besviken om den modell du väljer inte är lika bra hemma som i en butik!

Tillåt ytterligare 60 cm på varje sida av bordet så att dina stolar kan vila helt på mattan och glida lätt. För att visualisera mattans storlek kan du rita märken på golvet med tejp. På så sätt kan du projicera och kontrollera att det inte finns några möbler som blockerar passagen. För att visuellt förstora rummet ska din matta inte gå under möbler och vara minst 8 tum från väggarna.

Jag älskar när ljuset lyser igenom mitt kök och matsal.
Varför lägga till en matta under matbordsset är ett MÅSTE |  homi
10 tips för att få en matsalsmatta Just Rig
Beige sisal matta.  Valp ingår inte.  Men jag tror att det här är en tanke.
matta eller ingen matta under matfliken

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...