Home / mode / Matt Makeup Idéer

Matt Makeup Idéer

Matt Makeup Idéer

Det enda sättet att flagga felfri, eteriskt vacker, hudmatt makeup med porslinsfinish är det enda sättet. Det perfekta utseendet är svårt att uppnå för personer med fet hud. För skönheter med fet hud sipprar oljan in efter ett tag och gör ansiktet glänsande. Det bästa sättet att undvika detta problem är att använda matt smink. Det bästa med matt smink är att du kan göra det hemma. För att ta reda på hur du gör det, kolla in de olika matta sminkhandledningarna som finns tillgängliga.

Hur applicerar man matt smink för fet hud?

Du måste lära dig vissa knep för hur du håller din smink längre på fet hud. Det första steget är att förbereda huden för matt smink. Du kan göra detta genom att använda en exfoliering följt av toning och återfuktande. Nästa steg är att applicera magnesiamjölk som absorberar överflödig olja från huden. Du måste välja rätt grundfärg för din fet hud. Prima de mest oljiga områdena som hakan i näsan eller pannan. Du bör använda en oljefri grundfärg för att förhindra glans. Använd en matt foundation och mineralbaserad rodnad på kinderna.

Matt makeup idéer

  • Matt makeup bör undvikas på vinterdagar för personer med normal till torr hud.
  • Flickor med fet hud ska använda 1 eller 2 isbitar efter toning och innan basen appliceras.
  • Undvik att applicera primer på ögonlocken tillsammans med concealern för att undvika rynkor i ögonmakeupen. Istället kan du använda en grundfärg utformad speciellt för ögonlocken.
  • Använd mineralbaserad concealer för att dölja fläckar som mörka ringar, finnar, förstorade porer och hudrynkor.
  • Att applicera mycket ansiktspulver verkar rätt för att ta bort olja på fet hud, men överdrivande bör undvikas. Det är en bra idé att använda den genomskinliga mattformeln för att minska glansen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...