Home / heminredning / Matsalsset IKEA

Matsalsset IKEA

Matsal set IKEA – En vacker matuppsättning ger rumets elegans och klass. För dem som gillar måltider och husunderhållning. En användbar attraktiv uppsättning bord och stolar är dock en viktig del av huset.

Mörkt trä och en “engelsk herrgård” tillsammans bildar en vacker och majestätisk restaurang av Neiman Marcus. Det långa, rektangulära bordet ger extra utrymme i rummet. Bordet kompletteras med stoppade sammetfåtöljer. Antingen med ett snidat ryggstöd eller ett stoppat ryggstöd. De utarbetade sniderierna på bordsbenen visar särskild uppmärksamhet på detaljer, och uppsättningen åtföljs av ett skänkbord. Denna matuppsättning börjar vid cirka 10 000 dollar för bordet och sex stolar, med variationer för vissa alternativ.

Matsalen i Santiago, möblerad av Neiman Marcus, gjord av massivt brunt trä, ger rätt balans mellan traditionell och enkel. Dessutom kompletterar de snidade stolarnas ryggstöd de snidade detaljerna på bordet. Det skapar också ett utseende med tydliga, släta linjer. Fåtöljerna är klädda i mörkbrunt tyg och uppsättningen kompletteras med en marmor byrå inlagd med porslin och ett ståtligt skåp. Uppsättningen börjar vid $ 8 000 för bordet och sex stolar.

Matbord & stolar - IK
Tror att jag behöver det här för min matsal!  Ikea stolar och bord av.
INGATORP / INGOLF Bord och 4 stolar, vita - IKEA |  Ikea matsal.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...