Home / heminredning / Matsalsmattor 8 × 10

Matsalsmattor 8 × 10

Matsalsmattor 8 × 10 – Stil och atmosfär i ett rum tas ofta direkt från mattan. Det sätter tonen för miljön och bestämmer färgkombinationen. I ett stort rum definieras mindre områden av placering av areastaket. Mattorna skyddar trägolven från ränder. De dämpar ljudet från rummet och, om de placeras försiktigt, leder de trafikflödet genom rummen. Storleken bestäms av storleken på det område där den utlöses.

Mattans storlek beror på mattans form. Och formen ska alltid efterlikna det utrymme den upptar. Ett rektangulärt rum kräver en rektangulär eller oval matta. Ett fyrkantigt rum kräver en fyrkantig eller rund matta. De ovala och runda mattorna föreslår en mer formell dekoration. Rektangulära och fyrkantiga mattor finns vanligtvis i mindre formella utrymmen. Mattstorlekar listas som bredd efter längd och rapporteras som 8 × 10. Till exempel skulle detta vara en rektangulär matta 8 fot bred och 10 fot lång.

Mattan under matbordet ska vara tillräckligt för att forma alla benen på stolarna. Att flytta bort från bordet när det finns en person som bor på mattan, vilket uppnås bäst när bordets form efterliknar mattans form. Kommoder och servicemöbler ska ligga utanför mattan, och minst 18 tum matta krävs på väggen för att människor ska komma bakom bordet.

8 X 10 - Områdesmattor - Mattor - The Home Dep
8 X 10 - Områdesmattor - Mattor - The Home Dep
Shag Soft Area Mattor 8'x 10 'Tufting Mattor Mattor för matsalen.
Blåbrunt 8 x 10-områdesmatta Modern blommig grenbladövergång.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...