Home / heminredning / Matsalsmatta

Matsalsmatta

En matta binder verkligen ett rum ihop, men det måste vara i rätt storlek. En matta som är för liten eller för stor för det område den serverar kan vara ett dyrt misstag som förstör skönheten i ditt rum. Eftersom varje rum i ditt hus fungerar annorlunda, Matsal matta storlek bestäms av möblerna i rummet och dess användning. Det finns några riktlinjer som kan hjälpa dig att avgöra vilka storlekar som passar varje rum i ditt hem.

foajén

Om du har turen att ha en separat foajé eller hall är båda idealiska ställen att visa en matta på. Beroende på storleken på ytterdörrens matta kan du byta ut en matta på 3, 4 eller 5 fot. För en rektangulär foajé kan du placera en 5-fots med en 8-fots matta längs rummet. För stora eller öppna foajéer kan du grovt centrera en 6 eller 8 fot rund eller fyrkantig matta i rummet och placera ett foajébord ovanpå.

MATSAL

En matta med ett område bör användas i matsalen. och det var tänkt att förankra matbord och stolar. Den ska vara tillräckligt stor för att alla stolbenen ska kunna vila på när människor sitter vid bordet. Dessa är minst ytterligare två meter runt bordet om ditt bord är runt, fyrkantigt, oval eller rektangulärt. Till exempel, om ditt rektangulära bord är 4 meter brett och 6 meter långt, ska din matta vara minst 8 gånger 10 meter.

Squares Jute Rug |  Matsal, matsalsdesign, matsal.
Hur man väljer den perfekta mattan för din matsal  Keramik Ba
Hur man väljer rätt matsal R
Renderingar av olika mattor baserat på olika matbord.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...