Home / heminredning / Matsalarmaturer

Matsalarmaturer

Matrumsljus – Vi tror faktiskt att exakta lampor ovanför matbordet är en av de viktigaste lamporna du bör tänka på. Eftersom du tillbringar mycket tid vid matbordet och sannolikt kommer att använda ditt matbord mycket mer än bara att äta. Därför finns det några saker du behöver tänka på om lampor till matbordet och vi hjälper gärna till. Vi har delat upp den i några sektioner, och nedan är lamporna vi rekommenderar för matbordet.

En enda taklampa med en färgad glaspanel ger ett starkt visuellt uttalande i en matsal. Flera hängande lampor kan kombineras för att bilda en större belysning som är lämplig för ett större matbord eller matplats. En grupp hänglampor med olika höjder är visuellt tilltalande. Taklampan passar också bra för matplatser i hörn där utrymmet kan begränsas.

I kombination med takbelysning i matsalen ger vägglampor mjukt, diffust ljus på väggarna. Installera ett par lampor på vardera sidan av en buffé eller skänk för dekorativ belysning. Lägg till lampor på vardera sidan om dörröppningarna för ett balanserat utseende.

Moorgate 5 ljus linjär ljuskrona av Kichler |  Bondgårdsservering.
Overstock.com: Onlineshopping - sängkläder, möbler, elektronik.
Modern bondgård |  Bondgårdens matsalbelysning, modern.
10 DIY Rustik-industriella armaturer |  Rustik matsal.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...