Home / heminredning / Matsal stol överdrag

Matsal stol överdrag

Om du planerar en speciell middag eller ett evenemang och du vet att dina stolar inte är tillräckliga för tillfället behöver du inte byta ut dem mot nya eller hyrda. Snarare en Matsal stol täcker helt enkelt döljer det vanliga utseendet på din stol i en tygfärg eller ett mönster som passar med resten av din inredning. Men om du har ett stort evenemang som kräver ett stort antal stolskydd kan det vara dyrt att hyra. Ditt billigaste alternativ skulle vara att göra enkla av tyg själv.

manuell

Mät längden och bredden på varje stolrygg. Klipp ut två identiska bitar av matsalsstolslocket som är 2 tum längre och 2 tum bredare än varje stolrygg. Kläm fast de två tygbitarna tillsammans med rätjärnen. Sy ihop de två långsidorna och en av de korta sidorna. Använd en enkel körsöm och antingen handen eller sy med en symaskin.

Sätt ner kanterna på stolens täckfoders ofodrade sida för att skapa en 1/4 ”till 1/2” fåll. Sy fållen med en enkel arbetssöm för hand eller med en symaskin. Ta bort stiften när du syr. Vrid varje stolskydd till höger och skjut det på ryggstödet. Du kan lägga till dekorationer i täcken, var och en linda in en skärp eller klistra silkesblommor eller bågar på den.

IKEA matstol stolhöljen nu tillgänglig på Comfort Works.
Älskar dessa älsklingstolar |  Lyxig matsal, matsalsstol.
Amazon.com: NORTHERN BROTHERS Dining Room Chair Slipcovers Dining.
Överdrag |  Matsal stol överdrag, överdrag för stolar.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...