Home / heminredning / Matsal mattor

Matsal mattor

En matta kan förankra en sittgrupp i en matsal eller linda trägolv i ett sovrum. Detta kan leda till att ha mattor som inte riktigt passar in i interiören eller färgen på ett rum. Skapa en Matsalar i matsalen är ett sätt att lösa detta problem. Ett enkelt sätt att skapa en lurvig matta som är perfekt för att uppdatera ditt vardagsrum är att göra en krokmatta. Ingenting gör en matsalsdesign bättre än en vacker matta. Men hur vet du vilken storlek du ska välja för ditt matbord?

manuell

Innan du mäter, överväga formen på dina mattor. Runda matbord kräver runda mattor, rektangulära bord för rektangulära mattor och så vidare. Tänk också på den extra längd som ett matbord kan lägga till. En sammanfattning av hur du bestämmer mattans storlek i din matsal: För att hålla stolarna på mattan medan människor sitter behöver du en 6 x 9 fot matta för fyra stolar, en 8 x 10 fot matta för sex stolar och en 9 fotmatta x 12 fotmatta för åtta eller fler stolar.

Beroende på storleken på ditt rum kan det hända att de måttliga måtten inte är möjliga. För att säkerställa vilken storlek du behöver, mäta längden och bredden på ditt matbord och lägg sedan till tre fot till varje. Detta tar hänsyn till utrymmet som en långsträckt stol tar upp. Börja mitt på mattan. Sy kanttejpen på mattan. Vik dina hörn. Fäst knäet under 1/2 tum för att få en ren kant. Sy efter slutet. Klipp av överflödigt mattanät på baksidan av mattan.

Squares Jute Rug |  Matsal, matsalsdesign, matsal.
Hur man väljer den perfekta mattan för din matsal  Keramik Ba
Regler för matsalsmatta |  Matsalsmatta, möbelarrangemang.
Låt oss lösa detta: tillhör mattor i matsalen?  |  Lägenhet.
rund matsal matta matplats mattor område matsal matta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...