Home / heminredning / Målning Ashley King Sovrum Set

Målning Ashley King Sovrum Set

Sovrumset Ashley King kan enkelt målas om du vill uppdatera utseendet på rummet utan att köpa nya möbler. För att måla möbler måste du bestämma vilka delar som behöver uppdateras. Du kan måla sovrumsmöbler genom att först ta ut det ur rummet och flytta det till en plats där du kan starta projektet.

manuell

Lägg Ashley King-sovrummet på panelen. Dra ut eventuella lådor och ta bort eventuella vred eller handtag med skruvmejseln. Förbered möbler för färg genom att tvätta dem med tvål och vatten med en trasa eller pensel. Använd skrapan för att skrapa gammal färg av möblerna. Applicera en flytande färgborttagare med en pensel och använd sedan skrapan.

Sand eventuell färg som finns kvar på möbler med sandpapper. Fyll hål och brister i möbler med träspatel med kitt. Vänta på att träspateln har torkat och slipa den sedan med sandpapper. Torka av Ashley King-sovrummet med en fuktig trasa för att ta bort damm och skräp från slipningen. Använd en pensel för att applicera en grundfärg på möblerna. Vänta minst två timmar tills grundfärgen har torkat. Använd en pensel eller en sprayburk för att applicera ett lager ny färg på möblerna. Vänta minst 12 timmar eller över natten tills färgen torkar. Applicera ytterligare ett lager färg om det behövs.

Färgmålning och tillverkare av färgpalett Adobe Color Picker Ashley.
Ashley Furniture White Bedroom Set - Sovrumsmöbler Ide
Pin på King Bedroom Se
Porter King Bedroom Group av Ashley Furniture på Northeast Factory.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...