Home / heminredning / Målade köksskåpidéer

Målade köksskåpidéer

Målade idéer för köksskåp – Utseendet på ett kök kan uppdateras direkt genom att måla skåpdörrar och lådor. Ett lager av färg kan tillsättas på ett antal sätt genom att kombinera färgtekniker och ytbehandlingar. Målningen kan göras med en rulle, en pensel eller en spruta. Här är fem olika idéer för att måla dina köksskåp. Lägga till skåpemaljen ger det ett gammalt utseende. Glasyren är en blandning av färg och ett genomskinligt medium. Slutresultatet är ett fläckigt utseende i skåpens sprickor och i hörnen. Fläcken borstas generöst och torkas sedan av med en trasa.

Sprakande färg är en vanlig målningsteknik för garderober. För första gången applicerades en underliggande basfärg. Sedan tillsätts ett limmedium. Så snart det limliknande materialet har en dålig smak, läggs det i det andra skiktet. Färgen rivs i den riktning som toppskiktet appliceras på. När en borste används visas alligatorliknande långa sprickor. Använd en svamp för att göra pauserna jämnare och välformade. Sprickfärg bör beläggas med transparent polyuretan.

Många köksskåp med målade skåp använder mer än en färg. Om köket har en ö kan öns bas ha en annan koordineringsfärg. Justeringen av skåpdörrarna kan målas i en färg, medan insatsdelen kan målas i en annan färg. Lådans knoppar och handtag kan dekoreras i olika färger för ett kontrasterande utseende.

15 bästa idéer för gröna köksskåp - Top Green Paint Colors för.
15 bästa målade köksskåp - idéer för att förvandla ditt.
10 målat köksskåp Ide
Интерьеры, которые нас впечатлили, или вдохновили.  Галерея.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...