Home / heminredning / Måla moderna köksskåp

Måla moderna köksskåp

Göra om Moderna köksskåp erbjuder ett föråldrat kök med omedelbar ansiktslyftning. Det finns inget behov av att betala en professionell för att skapa ett professionellt kvalitetsjobb. Med noggrann förberedelse är det möjligt att revidera köksskåpet på en helg.

Ta bort hårdvara

Ta bort all hårdvara innan du börjar. Den innehåller handtag och gångjärn från köksskåp. Använd en borr med låg inställning eller en vanlig skruvmejsel för att slutföra uppgiften. Det kan verka som ett onödigt steg, men hårdvaran tål att måla om. Ta tillfället i akt att rengöra hårdvaran.

Ta bort dörrarna

Med dörrarna borttagna, lägg dem på såghästar eller gamla stolar. När du målar moderna köksskåp, se till att de är horisontella för att undvika droppar och golv. Ta bort lådfronterna eller hjälp dem att måla. Låt färgen torka i 24 timmar innan du hänger upp den. Antal lådor och dörrar, så det är vettigt att sätta tillbaka dem efter torkning.

Använd borstar och rullar av god kvalitet

Även om det är möjligt att hyra en sprutpistol från en järnaffär, är spraymålning rörigt och kräver teknik för en professionell finish. Välj istället borstar av god kvalitet för en jämn glasfinish. Köp en 1,5-tums borste för detaljarbete och en 2-tums borste för normala ytor. Avsluta med två eller tre tum fuzzy rullar för att jämna ut penseldraget. Använd valsen för att applicera färgen på fodralet utan att droppa.

Målade köksskåp - samtida - kök - Minneapolis.
15 bästa målade köksskåp - idéer för att förvandla ditt.
Richmond Indian Rosewood och målat modernt kök - kök.
Högblank svart målning moderna köksskåp med frostat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...