Home / heminredning / Måla köksskåp inuti

Måla köksskåp inuti

Hur man målar köksskåpDe ser ganska fräscha, snygga och rena ut och kommer att ge ditt kök ett helt nytt utseende. Att öppna dörrarna kan dock avslöja en annan historia. Om insidan av köksskåpet är smutsig kan en ny färgfärg vara precis vad som krävs för att komplettera ditt köks övergripande utseende, även bakom stängda dörrar.

manuell

Töm dina skåp och tejppapper eller plast i angränsande bänkskivor, backsplays, apparater och golv för att skydda saker du inte kan flytta ut ur rummet som ligger nära eller under dina skåp. Ta vid behov bort skåpdörrarna med en skruvmejsel. Detta gör det mycket lättare att måla insidan. Ta också bort hyllorna för att måla dem separat om möjligt.

Rengör insidan av dina köksskåp. Om de är smutsiga, använd en fettbricka. Använd inte ammoniak som kan bli gul. Använd vid behov en skrapa för att ta bort kakelfärgen. Använd sedan fint sandpapper med 220 korn för att lätt slipa insidan och förbereda ytan för färgen. Skölj skåpen väl med en fuktig trasa och svettas ofta i rent vatten. Applicera inte grundfärgen förrän skåpen är helt torra. Fyll mittområdena på dina skåpsidor och hyllor med en 2 till 3 tum kopprulle. Applicera grundfärgen på skåpets kanter och med en medelstor nylon-polyesterborste. Använd en oljebaserad grundfärg. Observera dock att grundfärger (och färger) som torkar detta långsamt inte kommer att fungera bra på öppna korn som ek, hickory, ask eller mahogny eftersom de suger för långt in i spannet.

Retro Ranch Reno: mamma och pappa till undsättning!  |  Inuti köket.
måla inuti köksskåp måla inuti köksskåp.
Det bästa sättet att måla skåpshyllor - Heminredning & målning.
Målningsskåp inuti |  Vit köksmakeover, inuti kök.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...