Home / mode / Makeup för bruna ögon

Makeup för bruna ögon

Makeup för bruna ögon

Brunögda kvinnor har turen att ha en ögonfärg som passar de flesta ögonskuggor. Inte alla kvinnor med bruna ögon skulle veta vad som ser bra ut och vad som inte gör det. Galleriet här är fullpackat med det bästa utseendet från begåvade makeupproffs från hela världen. Det finns många ögonskuggor där ute som hjälper dig att uppmärksamma dina ögon som guld, koppar, lila osv. Oavsett om det är kvav, rökiga ögon eller ett pulserande sommarutseende, har vi täckt dig av dessa fantastiska sminkidéer för bruna ögon.

Vilken färg ska du ha för att få bruna ögon att springa ut?

Lila ögonskugga är verkligen smickrande. Förutom neutrala nyanser passar den lila ögonmakeupen perfekt med olika ögon- och hårfärger. Vissa färger som gör att bruna ögon dyker upp är gula / orange, silver, gröna och blå. Om du älskar blå eller guld smink, följ tipsen nedan.

  • guld-: Applicera brun ögonskugga på vecket efter att du har grundat. Använd en bevingad foderborste och rita ett veck. Använd sedan en blandningsborste för att blanda den klippta vecklinjen för att se till att det inte finns något ojämnt foder och applicera concealer under. Lägg till guldglitterögonskugga i ögonlocket och applicera en svart gelinsats. För ett extra glänsande utseende, markera pannbenen eller lägg till falska ögonfransar.
  • Electro / Royal Blue: Hasselögonens värme ger en perfekt kontrast till det blå svala. Välj mellan turkos, el- eller kungsblå och en glittrande höjdpunkt i ögats inre hörn. Applicera kungsblå eyeliner längs ögonfranslinjen för att göra ögonen vita ljusare. Detta fungerar som premium makeup för bruna ögon och brunt hår.

Om du är en makeupfreak och vill ha snygga ögonskuggskuggor för bruna ögon steg för steg eller om du vill prova olika utseende, gå över till galleriet för att kolla in idéerna. Från vårmakeup till höst och från det enkla naturliga utseendet till divaliknande brudmakeup, du kan få idéer för olika tillfällen och årstider.

Makeup tips för bruna ögon och svart hår

  • orange: Hitta rätt orange nyans för att få djupet i dina ögon. Gå efter en som gränsar mer till brunt eller brons än persika. Det måste smälta in i metalltonerna för att få din hårfärg att sticka ut och undvika det svala utseendet.
  • Svartgrå: De är bäst för kvällens rökiga look. Välj en ljusare och mjukare grå eller silver nyans med en metallisk eller gnistrande kant för att undvika överflöd. Detta lyser inte bara dina ögon utan gör också håret mörkare.

Det finns många naturliga ögonmakeup-utseende att välja mellan i sammanfattningen nedan. Du hittar mer smink för bruna ögon, brunt hår och ljus hud i galleriet nedan. Bortsett från ovanstående sminktips för bruna ögon, innehåller upplägget även handledning och sökning efter huvor, naturliga ögon, kattögonblick och rökiga ögon.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...