Home / mode / Magiska Monroe Piercing Idéer

Magiska Monroe Piercing Idéer

Magiska Monroe Piercing Idéer

Monroe Piercing är inspirerad av divan och skönhetsdrottningen hela tiden – Marilyn Monroe. Det är inte bara vackert, men det är också en unik form av ansiktspiercing. Monroe-piercingen på överläppen liknar Marilyns ikoniska skönhetsmärke. Kvinnor kan inte välsignas med ett skönhetsmärke, men det hindrar dem inte från att få det. Tack vare populariteten för denna piercing i överläppsområdet till vänster! Kvinnor kan äntligen lyckas få en nu. Monroe-piercing är lika fantastisk som damen från vilken den fick sin inspiration och namn. Men innan du får en, här är några bra tips och tips som du bör tänka på.

Vad är Monroe Piercing?

Monroe piercing är en typ av piercing som görs på den övre vänstra läppen utanför mitten. Det liknar Marilyn Monroes mullvad i ansiktet. Det finns andra namn för denna piercing som kallas beezy piercing, booger piercing, anti-bites, kräftor, Marilyn Monroe läpp piercing och ängelbett. De som vill ha en Monroe-piercing föredrar smycken, som vanligtvis är en metallkula ovanpå eller en juvel med labret-dubbar. Monroe-piercingar tar allt från 6 till 12 veckor att läka.

Tips för vård av Monroe-piercing

  • Först får du en ansedd piercing salong för piercing.
  • Se till att du tvättar ansiktet med lämpligt munvatten innan du gör piercing.
  • Tvätta händerna innan du börjar rengöra piercingen.
  • Använd en ljum bomullskula fuktad med vatten för att rengöra piercing och vrid smycken när du rengör området.
  • Använd alltid antibakteriell tvål när du duschar för att tvätta piercing.

Monroe-piercing ser väldigt elegant ut och ger din personlighet den dramatiska känslan. Bläddra i galleriet för mer fantastiska exempel och idéer om Monroe piercing smycken. Den här mindre populära piercingsidén kommer snabbt ikapp de stilmedvetna kvinnorna.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...