Home / heminredning / Macys vardagsrumsmöbler

Macys vardagsrumsmöbler

De flesta familjer tillbringar mycket av sin tid borta från vardagsrummet. Som sådan är vägen Macys vardagsrumsmöbler Positionering gör stor skillnad i hur väl utrymmet används. Välplacerade möbler uppmuntrar till samtal, utnyttjar utrymmet optimalt och förbättrar de naturligt slående funktionerna i rummet. Genom att planera möbelplaceringen i förväg kan du överväga alla möbelplaceringsalternativ innan du flyttar soffan från ena sidan av rummet till den andra.

Gör en rumsdesign i förväg om du är osäker på hur du delar upp utrymmet. Många ägare använder pappersnät för att representera golvet i sitt rum. De markerar vart varje möbel ska gå. Prova olika planritningar tills du hittar rätt layout för dina möbler och tillbehör. Skapa en kontaktpunkt i rummet. Många av rummen har redan naturliga kontaktpunkter som en öppen spis, flygel eller en inbyggd bokhylla. Detta rum lockar ögat omedelbart efter att ha kommit in i rummet.

Centrera dina möbler i fokus. Om du till exempel har valt eldstadens vägg som mittpunkt, placera möblerna på ett torg framför eldstaden. För att bättre belysa denna del av rummet, tänk på att måla brännväggen en färg och väggarna som omger en kontrasterande färg. Häng också ett galleri med familjefoton eller illustrationer på den här väggen.

Ainsley tyg soffa vardagsrumssamling, skapad för Macy
Martha Stewart Collection Saybridge 92
Möbler Kaleb Tufted Leather Recliner, Skapat för Macy's.
Möbler STÄNGD!  Mylie 5-Pc.  Tyg |  Kvalitet vardagsrum.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...