Home / heminredning / Macys matsalsuppsättningar

Macys matsalsuppsättningar

Macy’s matsalsuppsättningar är platser där du kan samlas och prata medan du äter. Du kan använda din matsal varje dag eller bara vid speciella tillfällen. Designa matsalen med en färgpalett som är aptitretande och elegant att smälta in i resten av ditt hem. Om du har utrymmesproblem bör du överväga kombinationssyften, t.ex. B. installera en hel vägg med bokhyllor. Måla hyllorna svarta för en modern touch eller en snidad prydnad som passar traditionen. Leta efter ett bord med baksidan så att matbordet kan omvandlas till ett spelbord.

Matfärger och stil

Vänd upp Macy’s matsalsrum genom att måla traditionella bitar i moderna färger. Måla en mässingskrona rosa för att matcha ett elegant chokladbrunt rum. Ett vitt piedestal betonar hällningen och trimningen i rummet. Glasade blå väggar kolliderar med vita möbler, lånar en strand eller lantlig stil beroende på hur du dekorerar matsalen. En fransk lantlig matplats är ett bekvämt ämne. Använd träbjälkar i taket, svaga mönster på gardinerna och en sliten matta på golvet.

Oförenliga stolar kan fungera till din fördel genom att måla de olika ljusa regnbågens färger på varje stol, t.ex. gul eller turkos. Ett fågeltema är ett roligt tillskott till en middagsfest, och du kan skapa en med en korthållare och en himmelblå palett. Gör dina matsalsmöbler mer inbjudande med tyg för att bryta upp en enkel matuppsättning och prägla ett rum. Täck över stolarna och lägg en duk för att mjuka upp rummet. Använd en soffa på ena sidan av bordet istället för stolar för extra komfort.

Foto av matsalen sätter Macys matsal. Wine Dine får oss att se i ansiktet, det gör en så vacker färgpalett intresserad av det perfekta för dina matsalsmöbler. Iögonfallande matsalsuppsättningar grafik har dominerat färger inklusive vit snöflinga burk Gully Paseo Verde Thamar Black Det borde vara som kommer att fungera för ditt hemdesign Macys matsal möbler och stolar Macys faktiskt förändrar inredningen.

Taggar: Macys matsal

Möbler Baker Street runda utbyggbara matmöbler.
Möbler Elina expanderbara matmöbler, 7 st.  Set (matsal.
Möbler Avondale Kitchen Furniture Collection, skapad för.
Möbler Avondale 7-Pc.  Matsalssats, skapad för Macy's.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...