Home / heminredning / Lyxiga King sovrumssatser

Lyxiga King sovrumssatser

Du behöver inte ha en sängram för att skapa din egen lyxiga baldakin. Du kan skapa din egen med några meter tyg. Utvändiga material som gamla kvistar eller återvunnet trä kan användas för att skapa en rustik och välkomnande baldakin. Titta runt i ditt hem efter föremål som du kan använda för en mysig oas. En prisvärd baldakin för King sovrum ställer in avstånd finns utanför. Samla kvistar och kvistar för en handgjord design. Säkra dem med tråd.

Sätt sedan kvistar på din huvudgavel eller vägg. För färgning, spraya grenarna med färg och låt torka i 24 timmar. Dra några lampor runt baldakinen för att skapa ett välkomnande utrymme. Sedan kan du hänga en gardin från taket och sedan skapa en king size-säng. Installera en stång på foten, mitten och huvudet vinkelrätt mot sängen.

Ta sedan ditt material och häng det över toppen av stolpen för att skapa en baldakin. Beroende på din design tillåter materialet att kaskas på golvet eller direkt över gardinstänger. Twill och sammet fungerar bra för baldakiner och håller rynkor till ett minimum. Två installationsgardiner, använd gardinklämmor eller duschstångsringar och fäst gardinen på stången. Dra upp gardinerna eller stäng dem på natten.

Traditionella sovrumssatser i vitt, grädde av Homey Design HD-EK901.
Dresden Luxury 4pc Kalifornien King Bedroom Set i antikt guld Pati
1 High end master sovrum set sniderier och tuftat läder.
Dresden utsmyckade stoppade 4 st King sovrumsuppsättning i traditionell.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...