Home / heminredning / Lowes design för badrumsbelysning

Lowes design för badrumsbelysning

Lowes badrumsbelysning är inte längre tråkig. I själva verket kan det vara den bästa platsen i hemmet för några av de mest innovativa ljus som finns. Belysning kan också vara ett av de billigaste sätten att uppdatera ditt badrum. Kontrollera med dina stadskoder. Lampor som är nära vatten bör sannolikt vara på en GFI-krets. Detta är relativt enkelt och billigt att installera.

Infällda lampor

Lowes badrumsbelysning erbjuder spotbelysning i hela badrummet. Den kan fungera som den huvudsakliga ljuskällan. Idag finns det många bra lysrör som kan användas i infälld belysning som ser ut som glödlampor. Det kan ta lite längre tid innan de träder i kraft, men de sparar mycket pengar. Infällda lampor är alltid en utmärkt utgångspunkt för en ljusdesign när du bygger nya eller när du har rengjort hela badrummet för ombyggnad. Men om du bara vill uppdatera din badrumsbelysning utan att helt ombygga den kan det här inte vara ett bra alternativ.

Lampor och ljuskronor

Medan infällda lampor ger grundläggande belysning ger vägglampor och ljuskronor den dekorativa handen. Det här är juvelerna i badrummet. Vägglampor erbjuder ett dekorativt sätt att fokusera ljuset. De kan antingen vara lampor eller dunlampor. Ljuset som vanligtvis ligger ovanför badrumsspegeln är en av de första övervägandena när du uppdaterar ditt badrum. Ofta daterar dessa lampor ett badrum nästan mer än någonting. Byt ut den mot en ny lampa. En liten ljuskrona kan ge badrummet en elegant touch. Överraskande nog är många attraktiva inte skandalöst dyra.

Badrum & väggbelysning
Badrumsarmaturer Lowes - Idéer för heminredning.
Handla badrumssamlingar och inredning på Lowe
Badrumsmodell Ide

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...