Home / mode / Lotus Tattoo Idéer för kvinnor

Lotus Tattoo Idéer för kvinnor

Lotus Tattoo Idéer för kvinnor

Du kanske har hört frasen ”ingen lera, ingen lotus”. Lotusblommor växer från djup lera. Kvinnliga och graciösa, långa stjälkar av lotusblommor stiger upp från djupet och blommar. Varje natt drar blommorna sig tillbaka och sjunker ner till marken och dyker upp igen för att blomma fläckade av solen. Metaforiskt sett kan lotustatueringar ha en djup personlig mening som innebär personlig tillväxt genom att övervinna och övervinna personliga utmaningar och svårigheter. Bläddra igenom några riktigt vackra och kreativa Lotus tatuering idéer för kvinnor från vår samling. När du vill visa upp den heliga lotus på din kropp.

Miniatyr och detaljerade lotus tatuering idéer för kvinnor med olika element

Miniatyr lotus tatueringar ser bra ut på fingrar, inre handled, längs höft eller krageben, fotled och andra sådana intima platser. Den lilla lotus tatuering med prickat bläck är en enkel men modern stil. Utarbetade lotus tatuering mönster som lotus tatuering för övre delen av ryggen, lotus tatuering för låret, lotus tatuering för hela armen och lotus tatueringar för sidan är bra om du vill lägga till olika element i din tatuering vilket gör den mer meningsfull och personlig. Till exempel betyder en lotus med en skalttatuering frälsning. Buzz-symbolen och lotus-tatuering visar kärlek, medkänsla och vänlighet och att övervinna svårigheter.

Lotus tatueringsidéer för kvinnor med religiös, andlig och mytologisk betydelse

Lotus tatueringar har en vördnad plats i olika religioner runt om i världen. I buddhismen betyder en öppen lotusblomma den åttafaldiga vägen och en resa till upplysning. Färgade lotus tatueringar kan också betyda olika saker. Till exempel representerar en röd lotus tatuering kärlek och medkänsla. En blå och röd lotus kan symbolisera att kärlek erövrar allt. Lotus är också en helig blomma i hinduismen och betyder gudomlig skönhet, renhet, andlig uppvaknande och själens expansion.

De mest populära Lotus Tattoo Designs

Några av de mest populära designerna för lotusblommatatueringar är:

  • Koi fisk lotusblommatatueringar
  • Buddhism lotusblommatatueringar
  • Tribal lotus tatueringar
  • Mandala tatueringar med lotus
  • Lotus Dream Catcher Tatueringar
  • Lotus tatuering med kolibri

Varje tatuering har en historia att berätta. Lotus tatueringar ger en mycket stark och vacker personlighet som är mycket populär bland tatueringsälskare.

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...