Home / heminredning / Ljusarmaturer i bronsbadrum

Ljusarmaturer i bronsbadrum

Brons badrumslampor – Metalltillbehör för handfat, badkar och dusch finns i många finish, inklusive borstad brons. Borstade mässingstillbehör är i allmänhet inte lika lättillgängliga som tidigare, eftersom oljade mässingsdelar ersätter dem. Hur som helst kan du rengöra och behandla dina polerade mässingstillbehör på samma sätt som med andra metalltillbehör, genom att läsa bruksanvisningen från tillverkarens ursprungliga rekommendation.

Spraya en icke-slipande rengöringsmedel som ett badrum eller en mångsidig spray på dina polerade mässingsbeslag. Använd inte alkohol för att gnugga eller lösningsmedel i tillbehör såvida inte tillverkaren föreskriver det. Rengör tillbehören med en mjuk trasa eller svamp. Undvik slipmedel som kan repa borstat brons.

Skölj de polerade mässingsbeslagen med en fuktig trasa. Upprepa denna process flera gånger för att ta bort eventuella rester från rengöraren. Torka den polerade bronsenheten med en trasa. Detta förhindrar att vattenfläckar och mögel bildas. För att skydda ytan med ett tunt lager bilvax. Detta steg är valfritt, men enligt Moen, en stor tillverkare av metallkranar, kommer vax att hjälpa till att bibehålla ytan. Det är allt vår artikel kan använda som ett övervägande för dig att välja ett alternativ.

oljestrykade bronsarmaturer för badrum |  Brons badrumslampa.
Zeyu 4-Light Vanity Lights, Vintage Badrumsbelysning 30.
Brons badrumsarmaturer brons badrumsarmaturer.
De bästa ljusarmaturerna som matchar Delta Champagne-brons - TruBuild.
Meyda Tiffany 214031 Prairie Dragonfly Tiffany Mahogany Bronze.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...