Home / heminredning / Ljus rustik köksö

Ljus rustik köksö

Tack vare stänkskyddet med blanka vita plattor, den retro kranen i krom och användningen av neutrala färger är detta ett bra exempel på en ljus rustik köksö. Bänkskivan i betong förbättrar landsbygdens känsla utan att påverka den moderna helheten. De typiska öppna hyllorna bidrar också till lantlig stil. Användningen av neutrala färger i kombination med ett naturligt material som granit säkerställer ett välorganiserat, elegant lantligt kök. Spåren i köksskåpen och dörrhandtagen betonar lantlig stil.

I det här vackra köket hittar vi samma stil, men lite mer raffinerad. Spisen inbyggd som en dekorativ eldstad fångar omedelbart ögat. Detaljer som mönster på matt glas, spåren i skåpdörrarna, pelarna bredvid köksdörrarna, guldfärgade kromtillbehör och marmorbänkskivan hedrar detta lantliga kök.

Typiskt för ett hus på landet är köksön, tvättstället och skåp med glas. Det här köket är ett perfekt exempel på det. Den iögonfallande färgen ger en fräsch och modern touch. Detta kök är ett bevis på att nationellt och hårt går ihop. Spisens centrala läge, köksön, naturmaterial som granit och trä och de öppna hyllorna gör köket lantligt. Att använda mörka färger för tillbehör och stänkskydd gör det svårt igen.

15 bästa rustika kök - Modern lantlig köksinredning
Rustikt kök |  Rustikt bondgårdskök, Sweet home, Ho
Rustikt kök_3 |  Rustikt kök, industriell köksö, trä.
Sömlös blandning av gammalt (återvunnet trä, bondvask) och nytt.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...