Home / heminredning / Litet vardagsrum med öppen spis

Litet vardagsrum med öppen spis

Litet vardagsrum med öppen spis – En som är inbyggd i väggen och också ser ut som en öppen spis. Så inklusive en mantelpiece! Vi har också en hemma, bara med en falsk öppen spis … En sådan öppen spis är väldigt trevlig på landsbygden. Vi hoppar från traditionella till moderna! Det är fortfarande en skorsten med rök som stiger, men den här gången hänger den från taket.

En öppen spis, både traditionell och modern (även om den skiljer sig från exemplet ovan), kan naturligtvis också placeras i hörnet. En liten låda har lagts till i exemplet. Praktiskt för att hålla in träet! Alternativt kan du också förlora andra objekt. Naturligtvis behandlade vi en öppen spis i väggen med det traditionella … men det kan också vara modernare än i följande exempel.

Denna eldstad är också helt integrerad i väggen. Vacker eller? Officiellt kanske det inte är en öppen spis, men det är en värmekälla. Numera är allt möjligt, inklusive en öppen spis i en rumsdelare, som visas på bilden nedan. Du delar utrymmet på det här sättet, men stämningen kvarstår! Om du dekorerar det med ljus är huset fortfarande mysigt.

TV-idéer för eldstadsdesign, bilder, ombyggnad och inredning.
75 Vackert litet vardagsrum med en standard öppen spis.
Mill Valley
Små vardagsrumsidéer - Inredningstips för att få ett rum att känna.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...