Home / heminredning / Litet sovrum fåfänga

Litet sovrum fåfänga

Litet sovrum fåfänga ser riktigt bra ut med minimalistisk inredning, så det är bra att spara på möblerna och vara nöjd med det minsta. Om du också ställer in symmetriskt kan du lura ögat att uppfatta rummet som större. Börja med en lätt och neutral bas med färger som vitt, ljusgrått eller beige och fyll sedan i det med färgade tillbehör. Lättare nyanser gör att rummet ser större ut och skapar en tystare atmosfär, vilket naturligtvis är lämpligt i ett trångt utrymme. Om du drömmer om att dekorera en av väggarna, välj väggen bakom sängskyddet.

Använd höjden! På det sättet fungerar det som att taket är högre med en gång och du får maximalt lagringsutrymme. Det är väldigt smart att dra nytta av området på väggen runt sängens sänggavel. Sätt höga skåp på vardera sidan och montera en mindre fåfänga på väggen mellan de två. Alternativt kan du höja sängen så att det finns plats för förvaringslådor under, eller så kan du köpa en säng med inbyggda lådor i ramen.

Börja med bra grundbelysning och ange sedan punkt och mysig belysning. Välj mjukt ljus och gilla det slag som kan dämpas. Mjukare belysning gör att rummet verkar mindre skarpt och ögat tycker att det är större än det är. Vid sängen ska du helst använda en eller två sänglampor som kan justeras i riktning – kanske din partner vill sova medan du läser?

15 Super Cool fåfänga idéer för små sovrum |  Sovrum DIY.
22 Små klädkammaridéer som ger nya känslor till interiören
15 Super Cool fåfänga idéer för små sovrum |  Decor Home Ide
15 Super Cool fåfänga idéer för små sovrum |  Decor Home Ide
22 idéer för sminkorganisation Tumblr-toalettbord |  Liten.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...