Home / heminredning / Liten lägenhet vardagsrum

Liten lägenhet vardagsrum

Dekorera Litet lägenhet vardagsrum kan verka som en utmaning. Delar som normalt finns i ett vardagsrum kanske inte fungerar i ett vardagsrum i en lägenhet eftersom de tar för mycket utrymme. Downsizing och måla väggarna i en annan färg kan hjälpa. Att skapa en illusion av mer utrymme kan få ett litet vardagsrum att se mycket större ut.

manuell

Måla det lilla vardagsrummet i en ljus nyans för att skapa en illusion av mer utrymme. Ljusa färger gör att rummet ser större ut än mörka färger, vilket kan göra att rummet ser litet ut. Välj ljusa eller pastellfärgade gardiner. Tänk också på att städa upp dem. Ljusa, luftiga färger och tyger får ett rum att se större ut, också för att de släpper in mer dagsljus. Detta betyder mindre skugga, vilket gör att ett rum känns stängt. Häng olika speglar på väggarna i din lilla vardagsrumslägenhet. Speglar verkar utvidga utrymmet och reflektera ljus som lyser i vardagsrummet.

Byt ut möbler i full storlek och överdimensionerade delar i rummet med dina vardagsrumsmöbler som tar mindre plats. Byt till exempel din traditionella soffa mot en soffa. Byt ut överfulla fåtöljer med en sidostol eller två. Ta bort soffbordet från vardagsrummet. Soffbord kan ta mycket utrymme, vilket en liten vardagsrumslägenhet inte har. Sätt små lampor på sidoborden i vardagsrummet. Små ljus håller utrymmet i skala samtidigt som det tjänar sina användbara syften.

50 fantastiska DIY-dekorationsidéer för små lägenheter |  Vardagsrum .
7 lägenheter och små vardagsrumsidéer |  Anastasia.
47 inspirerande moderna vardagsrumsdekoridéer 32 ⋆ frekvens3.
Endast möbler: Modern liten lägenhet vardagsrumsdesign.
40 Elegant liten lägenhet Dekor Vardagsrum Idé - Heminredning.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...