Home / heminredning / Liten köksö med gott om lagringsutrymme

Liten köksö med gott om lagringsutrymme

Små kök behöver alltid extra förvaringsutrymme och bordsutrymme. ETT liten köksö Med mycket lagringsutrymme uppfylls dessa två krav på en snygg och robust enhet. Att sätta ett vintagebord eller strykbräda tillbaka i fickan eller bygga ett speciellt akvarium eller husdjurbur som en ö, kommer säkert att göra ditt kök mer funktionellt och engagerande.

Vi kommer alla ihåg att vi använde mjölkboxar av plast för att lagra våra albumalbum eller för att fungera som bokhyllor i våra barns rum. ”Crate-teknik” har kommit långt sedan 1970-talet. Standard kubformade lådor gjorda av rostfritt stål eller aluminium är snyggare än någonsin och kan köpas i heminredningsbutiker eller järnaffärer och hållas samman för ett användbart öförvaring i ditt kök. Topplådor med en bänkskiva i stål för en snygg och skräddarsydd köksö som är smal nog för att spara utrymme och robust nog för att möta dina hushållsbehov.

Använd plexiglas eller någon annan typ av klart akrylmaterial för att bygga en köksö som visuellt kommer att försvinna i ditt lilla kök. Mät din ö och skapa en karta med en lång, smal rektangel som motsvarar en smal hylla. Ta dina mål till din hårdvaruaffär och be dem att skräddarsy din klara akryl för att passa dina mål. Använd plexiglascement för att bygga din akrylbokhylla och till och med med en större bit akrylmaterial som kommer att utgöra köksbordet. Ny modal liten köksdesign,

För att hitta ett litet hus eller funktionalitet, titta på den perfekta tiden. Kolla in den här hektiska familjekökdesignen som kommer att skaka dessa fräscha köksdesignidéer för alla i tum samtidigt som du lägger till minimalism och färg i ditt hem. Och apparater som erbjuder en köksdesignupplevelse. Håll koll på våra designers när de fungerar. Kompromissa inte med designen av idéerna genom att använda något hem du gillar och få gratis Emi Cod-försäljningen som betalas i flera år med andra delar av vår video A Small Kitchen Designs dem medvetet att de bästa köksdesignerna bara finns vid göra.

Taggar: ny modal liten köksdesign

Liten industriell köksö med gott om lagringsutrymme.
25 Mini Kitchen Island-idéer för små utrymmen - DigsDi
Små Kitchen Island-idéer för varje utrymme och budgeter
25 Mini Kitchen Island-idéer för små utrymmen - DigsDi

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...