Home / mode / Lila hårfärgidéer

Lila hårfärgidéer

Lila hårfärgidéer

Lägg till dimension i din frisyr med lila hårfärgidéer. Lila, lavendel, lila eller lila är utmärkta hårfärger som märkbart kan krydda ditt utseende. Även om lila hårfärg ser fascinerande ut, kräver det lite underhåll. Hårfärgen på lila och lavendel bleknar snabbt, så det måste besökas i salongen ofta. Från mörklila hårfärger till lila ombre hårfärger och stylingidéer, vi har ett bra utbud av idéer. Innan du tar det lila steget måste du komma ihåg att om ditt hår är mörkt måste det blekas flera gånger för att få den här livliga, lila eller bleka lavendelfärgen. Kolla in de lila inspirationsidéerna för hårfärg här. Du kan till och med slå upp fantastiska lila ombre hårfärgidéer här.

Hur man väljer lila hårtoner

Tricket med att välja rätt hårfärg baseras på hudfärgen. Till exempel, för kvinnor med oliv eller gul hud, skulle magenta eller lila färger se bra ut. De med rosa hud ser fantastiska ut i djuplila eller pastellfärgade nyanser av lavendelhår.

Stylingtips för lila hårfärg

  • För att göra din outfit pop, välj gul eftersom det är motsatsen till lila i färghjulet.
  • Du kan inte blanda och matcha din lavendel eller mörklila hårfärg med rött eller orange, men turkos eller gröna tillbehör, om någon, kan göra ett bra jobb med att balansera effekten.

Fascinerande lila hårfärgidéer

  • Lila dimma: Den fantastiska hårfärgen börjar med mörkgrå och förvandlas till imponerande rökiga lavendel och livfulla lila spetsar. Skuggan är idealisk för kvinnor med neutral rosa hud.
  • Retro lila lockar: Ta tillbaka 40-talet med de retrolila sensuella lockarna. Hårfärgen skulle ge ditt utseende en viss utstrålning. Håll hårrötterna mörka för lågt underhåll.
  • Lila Ombre dubbel fläta: Mörk svart ombre med lavendelhårton är fantastisk. Det är en blandning av nederländska och sidofördelade fiskstjärtflätor som är visuellt tilltalande.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...