Home / heminredning / Led badrumsljus vattentäta typer

Led badrumsljus vattentäta typer

LED-badrumslampor – Ett mörkt badrum utan ljus över duschområdet kan resultera i en obekväm badrumsupplevelse. De vattentäta LED-lamporna erbjuder en kostnadseffektiv lösning på detta problem och undviker besväret med ett större renoveringsprojekt. Sugkoppar är ett perfekt sätt att hänga vissa typer av LED-lampor i duschen eftersom de inte skadar glas eller kakel. Rengör de delar av duschen där du planerar att installera sugkopparna.

Beroende på material sprutar du glas eller kakelrengörare och kör en gummiborste över ytan tills den är torr. Se till att området är fritt från tvål eller smuts. Sugkoppar lämpliga för storlek och typ av vattentäta LED-taklampor för badrum. Vissa kan komma med sugkoppar. Andra kan ha en remsektion eller liknande kan hängas i en sugkrok. Använd sugkoppar med hög impedans för att se till att lamporna stannar på plats.

Applicera alkohol på en ren trasa och rengör duschområdena där sugkopparna stannar. Vänta fem minuter tills ytan har torkat. Låt sugkoppens baksida springa med varmt vatten. Skaka fri från överflödiga droppar. Tryck genast in i duschen. Häng den vattentäta moderna badrumsbelysningen på sugkoppskroken eller lägg den på fästet efter att ha väntat 24 timmar från det att sugkoppen placerades.

15W 3-tums IP65 vattentät infälld LED downlight la
CUICAN LED 16w akryl badrumsfåtölj, vattentät Ip44.
Amazon.com: ZJH LED-spegellampa, badrumslampa väggmonterad.
BiuTeFang LED-spegel framljus vattentät dimvägglampa modern.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...