Home / mode / Lätta Halloween-kostymidéer för par

Lätta Halloween-kostymidéer för par

Enkla Halloween kostymidéer för par

Halloween är en dag på året när alla går ut. Par och familjer klär sig ut som sina favoritkaraktärer och vill vara de bäst klädda på festen. Denna dag på året är särskilt roligt för par och de kan komplettera varandra. Nedan följer några enkla Halloween kostymidéer för par som säkert kommer att vara jättekul. Kolla in galleriet för unika Halloween-kostymidéer för par.

Enkla Halloween-kostymidéer för par som Fred och Wilma Flintstone

Detta är en mycket enkel kostym som du kan göra hemma. För Fred kan du ta vilken orange sjal som helst och klippa den i form av en klänning. Rita svarta trianglar på den så att klänningen ser mer autentisk ut. För Wilmas karaktär, ta en axellös vit klänning och bära stora pärlor som ett halsband. Knyt en blå halsduk runt Freds hals.

Wenda och Waldo

Detta är en av de enklaste Halloween-kostymerna. Allt du behöver är röda och vita randiga t-shirts att bära. Du behöver hattar som Waldo också och du är redo att gå.

Bert och Mary Poppins

Detta skulle vara en kostym som inte kräver mycket ansträngning. Du kan ha en lång kjol och skit för Mary Poppins och byxor och en skjorta för Bert. Kolla in karaktärerna och kolla in de andra tillbehören de har på sig för att se utseendet mer verkligt.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...