Home / mode / Läskiga Halloween Makeup Idéer

Läskiga Halloween Makeup Idéer

Halloween är den tid på året när du otvetydigt kan bära ner din inre galenskap! Halloween-sminkidéer är ett utmärkt sätt att klä sig ut som ett läskigt monster och festa med vänner och familj! I andan av Halloween kramar vi de läskiga delarna och de inte så trevliga delarna och har fortfarande gott humör och roligt! När allt kommer omkring, med goda vänner vid din sida, är Halloween när du ”böjer” varandra och förvisar din rädsla!

Olika Halloween-sminkidéer för Halloween

Om du var ett fan av Cartoon Network-showen Scooby Doo kommer du ihåg hur varje gång den unga kriminella polisen kom ihop med spöken och monster och avslöjade dem, de hittade människor under dem. Tja, Halloween är när du målar på monster och andra läskiga masker, bara i helvete! Halloween makeup idéer som skelett skalle makeup, häxsmakeup, läskigt sydd ansikte makeup, dagen för döda socker skalle makeup, etc. är alla mycket populära.

DIY Halloween smink

Om du är en expert på smink finns det många sofistikerade Halloween-sminkidéer att prova i det här galleriet. Vissa sminkidéer är också lätta att göra och du kan prova dem även om du inte är makeupproffs. Några exempel på vad du kan hitta i galleriet är:

  • Målade djupa ögonfickor och synlig skalmakeup
  • Läskig Halloween ögonmakeup
  • Gory ansiktsmakeup
  • Trasiga skarpa tänder och smink med öppen käke
  • Spooky Alien Makeup
  • Spökande vacker ansiktsmakeup

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...