Home / mode / Läskig Halloween Makeup

Läskig Halloween Makeup

Läskig Halloween Makeup

Allt du behöver för att uppnå det perfekta läskiga Halloween-sminket är några grundläggande förnödenheter. Halloween skrämmande smink måste vara en sömlös kombination av innovation och unikhet. Gör dig redo att skrämma dina vänner genom att helt enkelt omsätta all vår Halloween-smink i praktiken. Några grundläggande konstnärliga färdigheter kan hjälpa dig att övergå till en skrämmande zombie eller blodtörstig Dracula och mer.

Oavsett om du inte är en professionell makeupartist, kan dessa nybörjarhandledning om Halloween-sminkidéer enkelt skapas av vem som helst.

Enkel läskig Halloween sminkhandledning för nybörjare

Få din inre baffel genom att återskapa det Betty Boop Halloween-inspirerade jazzåldret. Jim Carreys kult 90-talsfilm inspirerade hundratals att återskapa utseendet. Så om du har många gula kläder i garderoben, kan du också välja den fantastiska masken. Maleficent är en av de bästa läskiga sminkidéerna som är lätta att uppnå med några felaktiga horn, röda läppstift och en strängkontur.

Med bara lite tuggummi och lila ansiktsfärg kan du passera in i Charlie och ”Violet” från chokladfabriken. Eller så kan du också rita några spindelnät runt armarna och nacken för att återskapa utseendet från ”In the Spider’s Web” för en av de populära läskiga Halloween-sminkhandledningarna för nybörjare.

Läskig Halloween smink med minimal ansträngning

  • Ta hjälp av din ögonskuggspalett och glitter för att få utseendet på Halloween-solen och månens smink.
  • Fawns läskiga Halloween-smink kan vara väldigt imponerande och kräver lite vit ansiktsfärg och bronzer för det sista utseendet.
  • Byt till svart och silverfärg istället för att använda en mask för det mystiska Cat Woman-utseendet.

Alla de nämnda läskiga Halloween-sminkarna kan avundas på grund av deras perfekta finish och realistiska effekter. Utforska vårt galleri nedan för mer sådan billig och enkel DIY Halloween-smink.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...