Home / mode / Kreativa Mandala Tattoo Designs

Kreativa Mandala Tattoo Designs

Kreativa Mandala Tattoo Designs

Mandala tatuering i betydelsen innebär en cirkel. Det är ett sanskritord som representerar livet och är oändligt. Om du gillar blommatatueringskonst är detta ditt bästa alternativ. Mandala tatueringar finns i olika symboler, färger och former och kan tatueras på olika delar av kroppen som lår, armar, rygg, axlar etc.

Typer av andliga Lotus Mandala Tatueringar

  • Akvarell bakgrund: Akvarell tatuering mönster är färgglada, ljusa och mycket feminina. Levande akvarelltoner utstrålar en känsla av lugn – lotusens väsentliga symbol. Hängande tillbehör eller punkter på undersidan och toppen (i svart) ger designen ett attraktivt och snyggt utseende.
  • Kunglig hals: Denna tatueringsdesign har inre prickar, tjocka linjer och rika svarta nyanser. I grund och botten fascinerande är det ett utmärkt val för kvinnor som vill prata med rygg och nacke.
  • Blomma fjäril: Fjärilstatueringar är en symbol för okonventionell. En utsmyckad blommig fjärilstatuering kännetecknas av fantastiska detaljer och kurviga linjer som ger den en fladdrande fjärilslook med lotusliknande vingar. Det ger en fascinerande ryggtatuering.
  • Blå åtta kronblad: Denna axeltatuering använder åtta kronblad för de yttre och inre blommorna. Med olika nyanser av blått erbjuder den en rik och djup improvisation av fred och renhet.

Enkel mandala tatuering Konst för att göra en djup påverkan

  • Mångfärgad: Denna tatuering symboliserar en ungdomlig och äventyrlig resa. Användningen av djärva färger och detaljer gör den iögonfallande och attraktiv.
  • Chakra: Denna tatuering symboliserar livscykeln och visar enhet och integritet. De små prickarna runt cirkeln ger en fantastisk handleds- eller fotledtatuering.
  • natur: Med en naturtatuering ger Lillys invecklade blommönster med ormbunkar på sidan en rå och elegant tatuering. Det bärs bäst på

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...