Home / kvinnors outfit / Kortärmad kofta

Kortärmad kofta

Koftor är tygduken som har en viktig plats i en tjejskåp. De har varierat i typer och färger. Vissa koftor matchar säkra kroppsvarianter och några passar bra med säkra kläder. Här listas några av anteckningarna för att sätta på flera typer av kortärmade koftor.

 

En kortärmad kofta i midjan

 

Eftersom titeln antyder bör storleken på midjestorlek koftan inte gå under midjan. Sätt på dem med överdrivna midjekjolar och håll dig borta från sportiga långa toppar. Om din kropp är päronformad, passar de kortaste ärmarna i midjestorlek bäst eftersom de tar bort framträdandet ur dina framstående kurvor.

 

Extra stor midjekofta

 

Knep att ta på sig en extra stor kofta är att para ihop dem med porer och hudmatchade jeans och leggings. Undvik fria underdelar medan du har en extra stor midjekoft eftersom den får dig att se stor ut. Extra stora koftor kan experimenteras med shorts och maxidräkt för tjejer som är långa. Du kommer att kunna gå ytterligare ett steg framåt för att utnyttja den extra stora midjekojen som kostym.

 

Kofta med kort ärm

 

Ta på dig en kortärmad kofta med jeans för att platta ut din bestämning. Sätt inte på dem med snabba kjolar eftersom det skapar ett oregelbundet utseende.

 

Kortärmad pojke kofta

 

Pojkvän koftor är relaterade i konstruktionen till omslag koftor så; de passar snyggt med jeans och shorts. De fungerar inte snyggt med kjolar.

 

Det finns inga riktlinjer i förhållande till trend. Du kan hela tiden ta risken att avbryta egenskaperna så länge du bär dig själv snyggt.

Vår kortärmad kofta i vitdräkt är 97% RAYON 3% SPANDEX.
Kvinnor Koftor Kortärmad sommarlätt, öppen front.
Kortärmad pojkvänströja |  Ja
Kortärmad kofta - Höstkashmir |  Atuendos geniales, Moda.
Cut25 av Yigal Azrouel kortärmad koftetröja med läder.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...