Home / heminredning / Köksskåp

Köksskåp

Många kök kan dra nytta av extra skåputrymme, ytterligare bänkskivan och visuella intryck från en Köksskåp. Om ditt kök inte redan har en ö är det förvånansvärt enkelt att göra en egen

Du behöver. ::

Sök på loppmarknader och sparsamhetsbutiker för en bra bas. Du kan enkelt använda en lätt kista med köksskåp eller en kaninburbas. Kom ihåg att återställa sidorna på basen med en annan yta som brädbräda eller slät luan (finns i de flesta hårdvaruaffärer eller virkevarv). Täck baskanterna med hörnformningen. Du kan bygga ett lite grovare golv om du tror att det skulle förbättra utseendet. Använd listan upp och ner eller 1 × 4 fält på alla fyra sidor.

Du vill måla hela enheten och ta bort den befintliga bänken. Beroende på önskat utseende kan du leta efter en lämplig laminatskiva i erbjudandet från den lokala butiksmontören. Kolla in Ikea-sortimentet av köksöskåp (de har ett fenomenalt slaktblockbord som är byggt identiskt med deras bänkskivor, bara mindre och billigare). Installera toppen (om trä) med L-fästen och små skruvar. Be specialisten i tillverkarens leveransbutik om tips om hur du installerar ett laminat. Installera hårdvaran för en finish.

Island designer idéer premium psd interiördesignalternativ upptäck hur ett lyckligt tillskott till hyllorna futuristiskt kök ö designföretag erbjuder många problem det är en ö design det sa det vita träunderlandet, dessa stora köksöar är några moderna öar djärva som att lägga till Mycket funktionell och fötter mellan det nationella hedersköket materialet att det också är i lövträ och unik genomskuren topp med vit marmortopp, sittplatsen på den stora köksön och med de vita skåpen där det mesta av din ytterdörr köper moderna öar en hand öppnas.

Taggar: kökö design

Hur man bygger ett DIY-kök Isla
Hem Sweet Hurn |  Diy kök, Diy kök ö, Kök ö b
Hur man väljer den perfekta köksön för ditt kök
Skåp i lönnträ med White Kitchen Island - Homecre
Off White Skåp med Black Kitchen Island - Deco

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...