Home / heminredning / Köksskåp Idéer

Köksskåp Idéer

Billiga köksskåp – Enligt en hemdesigner kostar ”en liten ombyggnad av ett kök på 200 kvadratmeter (10 x 20)” cirka 17 000 till 20 000 dollar. Istället för att ombygga hela köket kan ägare sänka dessa kostnader avsevärt genom att göra relativt små ändringar i sina köksskåp. Ett tjockt lager fett och smuts täcker ofta köksmöbler. Genom att använda en godkänd trärengörare på ytskåpets yta kan de se nya och fräscha ut, ibland undvika behovet av ommålning eller överlackering.

Nästa idéer ersätter hårdvaran. Att byta ut hårdvaran i dina skåp visar ett enkelt och billigt sätt att uppdatera åldringen av köksmöbler. Järnaffärer och online-säljare säljer handtag, gångjärn och drag i en mängd olika mönster och stilar. Dessa till synes mindre förändringar kan göra stor skillnad för utseendet på ditt kök.

Och den sista idén att uppdatera din garderob är att måla om dina garderober. Att få en professionell att ta bort och måla dina skåp kan kosta tusentals dollar. ThisOldHouse.com konstaterar att ditt kök kan ta några veckor att förbereda och måla, men de sparade pengarna och slutprodukten ger husägare en känsla av tillfredsställelse – och lite överskott av kontanter.

58 Idéer för köksskåp 2020 - Unikt köksskåp Styl
21 Köksskåp Refacing Idéer (alternativ för att omarbeta skåp.
15 bästa idéer för gröna köksskåp - Top Green Paint Colors för.
Tips och idéer för organisering av köksskåp den här 2020 - SF Week

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...