Home / heminredning / Köksskåp för mjölkfärg

Köksskåp för mjölkfärg

Köksskåp i mjölkfärg – Även om det kan ha funnits vid King Tuts tid, är mjölkfärg också en perfekt miljömedveten möbelfinish för 2000-talet. Den innehåller alla naturliga ingredienser, inklusive kasein (sur mjölk), kalk och jordpigment. Mjölkfärg är biologiskt nedbrytbar. Mjölkfärg ger antika möbler äkthet. Luktfri, torkar snabbt för en tuff, matt yta och kräver inte att en grundfärg eller tätning ska appliceras på sandved. Att göra din egen mjölkfärg är relativt lätt.

Häll den fettfria mjölken i behållaren på 1,5 liter och vänta tills den når rumstemperatur. Blanda all vit ättika i mjölkens rumstemperatur och placera behållaren på ett varmt ställe i cirka 12 till 48 timmar under curdling. Häll önskad mängd färgpigment i ett av dina plaströr med lika mycket destillerat vatten. Häll allt hydratiserat kalkpulver i den andra stora plastbehållaren. Tillsätt 1,5 koppar destillerat vatten åt gången, rör om tills en jämn pasta har bildats.

Placera silen i diskbänken och ostduken i silen. Häll den ojämna mjölken i durkslaget och töm vätskan. Lyft ostduken, häll ostmassan i gallonfärgskopan och tillsätt limepasta för att få en mjölkvit färg. Tillsätt ditt upplösta pigment och rör om blandningen. Filtrera färgen genom ostduken igen för att ta bort eventuella olösta partiklar. Använd den så snart som möjligt, rör om ibland för att undvika separering. Köksskåp i mjölkfärg,

Omfinlackering av hans köksskåp ger dig en titt som du absolut måste applicera, om du inte kan få glasyren är vitheten i utseendet i de grundläggande ingredienserna inklusive stugan är nyfiken på att uppnå men. Ta verkligen allt från smutsiga armar att använda, du vill måla projekt och göra attraktiva och exklusiva köksskåp till en viss titt på den bästa färgen för denna byrå en bit av dig värt för inredningsstilar med ett bra för det blir giftfritt som snabbtorkar attraktivt, vilket många köpare förklarar hur det är.

Taggar: köksskåp i mjölkfärg

hur man: mjölkmålade ekskåp - Circa D.
Målade köksskåp med allmänna ytor Lampa svart mjölk.
Köksskåp Makeover med mjölkfärg |  Hometa
Anpassade grå köksskåp |  Grå köksskåp, nytt kök.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...