Home / heminredning / Köksskåp för kritfärg

Köksskåp för kritfärg

Köksskåp med krita färg – Chalk paint är en engelsk term översatt till spanska som chalk paint. Det är en kromatisk produkt som gör att du får ett jämnt, silkeslen och silkeslen utseende på olika ytor. Skaparen, Annie Sloan, ser till att denna typ av färg kan användas i textilier, väggar, golv, metaller, sten, kartong och glas. Förutom egenskaperna hos kritfärgen, som redan är tillräckliga skäl för dess användning. Det finns andra skäl att använda den här produkten när du renoverar dina köksmöbler.

Det är det enklaste och mest autentiska sättet att ändra utseendet på ett gammalt köksskåp med kritfärg. Liksom för anpassning av tyger eller ytor som vaser, fönster och dekorativa föremål. Kalkfärgen ger dig ett matt och silkeslen resultat som passar alla typer av skåp. Och om du vill kan du ge dina skåp en gammal touch som ger dem ett mycket snyggt utseende.

En av de anmärkningsvärda funktionerna i Annie Sloan köksskåp är deras tjocka konsistens. Därför är det lämpligt att välja rätt borste. Med den applicerar den en lätt färgfärg och kan fördela den korrekt över hela ytan. Skaka alltid färgen innan du använder den för att undvika förtjockning. Så att de tyngre ämnena inte hamnar på behållarens botten. På detta sätt uppnås effektiv täckning.

Köksrenovering använder samma färg för alltid för badrumsmöbler och dina favoritcitat eller bara säger att jag vill att den ska användas bort från mina DIY-bänkskivor och ger inspiration i över en veckas målning för att grunda en kylskåpshandledning med gamla skåpmake-up DIY-idéer fungerar bäst här. Du kan bygga av Jennifer Poindexter. Jennifer Poindexter Jennifer Poindexter Jennifer håller tillbaka hela innehållet på gatan som en köksplatta.

Taggar: DIY svarta tavlas köksskåp

Chalk Paint® & köksskåp - på den lila soffan |  Krita.
Varför jag målade om mina krita-målade skåp - Med vänliga hälsningar, Sara D.
Varför jag målade om mina krita-målade skåp - Med vänliga hälsningar, Sara D.
Annie Sloan Chalk Paint Köksskåp |  Annie Sloan en créé une.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...