Home / heminredning / Köksöar till salu

Köksöar till salu

Köksöar till salu har blivit en nästan integrerad del av de flesta moderna köksdesigner. De möjliggör bättre trafikflöde i köket, extra förvaringsutrymme och arbetsplatser, och ofta ytterligare sittplatser när ön är en bardisk. Uppdatera en befintlig köksö med kreativ användning av gjutning, kakel, brädbräda, färsk färg och bänkskivor, plus belysning och hårdvara.

manuell

Lägg till dekorativ gjutning till köksön med granitskiva. Anpassa ön genom att lägga till dekorativa remsor i kanterna och sidorna. Du hittar gjutning av denna typ i de flesta hårdvaruaffärer. Kakel öns topp med dekorativa plattor eller skapa en ram runt en befintlig bänkskiva för att fräscha upp din köksö. Dekorativa plattor kan också läggas runt basen och de främre eller bakre delarna av ön. Att ha en sjunken diskbänk eller häll på ön kan ge visuellt intresse för att bricka ut omkretsen av den kontaktpunkten.

Placera brödbrädor på alla sidor av köksön för att omedelbart ge ditt kök ett lantligt utseende. Måla eller måla panelerna i valfri färg. Måla din köksödesign för att omedelbart uppdatera och uppdatera utseendet. Välj en mörkare färg än resten av köket så att ön verkligen sticker ut. Installera en ny bänkskiva för att omedelbart ändra utseendet på din köksö. Detta kan vara allt från kakel till granit till fasta ytor. Du kan också borsta direkt över den befintliga laminatbänken på Kitchen Island för ett nytt, nytt utseende.

Anpassade köksöar till salu |  Belezaa Dekorationer från.
Rörlig #Kök #Islands: Bästa rörliga köksöförsäljning.
White Kitchen Islands till salu - Jayne Atkinson HomesJayne.
Handla The Gray Barn Granary Transitional 56-tums Kitchen Island.
Vintage Farmhouse Kitchen Islands: Antik bageridisk till salu.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...