Home / heminredning / Köksbordssatser

Köksbordssatser

Om du är Köksbord uppsättningar har sett bättre dagar, eller om du bara vill ha ett nytt utseende, spara lite pengar genom att fixa bordet själv. Mängden material du behöver för jobbet beror på hur du planerar det, samt storleken på bordet. Det finns flera alternativ.

Upptäck det

Om du vill ha ett naturligt utseende och ha ett köksbord i massivt trä, färga det. Woodshed av valfri färg eller vad. Slipa sedan ytan med en handglidning för att släta ut den och ta bort alla kvarvarande satsningar eller andra satsningar ovan jord. När allt är borta, färga ytan med ett spel du väljer. Du kan köpa en mängd olika fläckfärger i de flesta hårdvaruaffärer, eller för att få ett mer ovanligt utseende, blanda din egen fläck från två eller flera färger av samma märke. När fläcken har torkat, applicera en eller två tätningsmedel för att förhindra att träet får matfläckar. Tänk på att den färdiga färgen på ditt färdiga projekt beror på en mängd olika faktorer, inklusive tjockleken på fläcken och de träslag som utgör ditt bord.

Måla den

Oavsett om ditt designköksbord är tillverkat av trä, fanér, metall eller något annat kan du måla det för att ge det ett helt nytt utseende. Applicera en färg eller två färger i en färg som du gillar hela tiden, eller ge ditt bord ett mer detaljerat utseende med en konstlackteknik. Låt ditt bord se ut som ett annat material, t.ex. B. läder, sten, marmor eller trä, eller ge ditt kök ett historiskt utseende med den smärtsamma eller antika biten.

Amazon.com - 5 st set med ett runt köksbord och 4 läder.
Amazon.com - Matbord Set Kök Matbord Set Träbord.
42
Amazon.com - 3 st litet köksbordsset - litet bord och 2.
Bästa matställen för små utrymmen - små köksbord och chai

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...