Home / heminredning / Köksbänksfärg

Köksbänksfärg

Uppdatering av köksbänkarna uppdaterade omedelbart utseendet på ett rum. Designer Bänkskivans färg för att hjälpa till att planera och sälja ett hem eller som en del av en inredningsplan. I båda fallen tar det bara några timmar att använda specialformulerade färger eller tätningsmedel för att ändra bänkskivans färg. De tusentals dollar sparas genom att ändra syftet med gamla bänkskivor istället för att ersätta dem med pengar i din handväska. Var noga med att köpa ett färgpaket som är särskilt utformat för att måla köksbänkar

Använd en färgvals för att applicera färg jämnt på den målade bordsskivan. Bänkskivans färg är baserad på epoxiharts, är vattentät och lämplig för användning i köket. Försök inte lämna rullmärken eller synliga penseldrag. Arbeta runt laminatets yta och täck hela bordsskivan med färg. Låt färgen torka helt, vanligtvis en till två timmar, enligt tillverkarens instruktioner. Applicera ytterligare ett lager om du vill ha mer täckning.

Applicera ett klart tätningsmedel. Ta en ren rulle färg och täck den målade bordsskivan med ett tunt och jämnt lager med klar tätning. Tätningen ger ett extra lager färg, vilket är en viktig faktor i ett ofta använt rum som köket. Låt tätningen torka helt. För information om torktider, se tillverkarens instruktioner på apparaten. Bänkskivor i en ny ny färg är redo att användas i några timmar.

Kök Countertop Paint Class - Använda Giani Countertop Paint.
Hur man målar bänkskivor i laminat - DIY-nätverk - YouTu
Hur man målar köksbänkar!  - Honungskakan Ho
motjämförelse |  Diy köksbänkar, Diy bänkskivor, Diy kök
Pin av Nancy Peterson på house |  DIY kök inredning, målning.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...