Home / heminredning / Kök under skåpbelysning

Kök under skåpbelysning

Kök under skåpbelysning – Belysningen under skåpet lyser upp mörka hörn och skuggade områden på köksborden. Detta gör det lättare för dig att se alla detaljer om grönsakerna som rengörs eller kakorna du arbetar med. Det är inte svårt eller mycket dyrt att installera lampor på undersidan av köksskåp och det bidrar väsentligt till ditt köks funktionalitet. Du kommer att bli förvånad över vad du inte har sett förut.

Belysningen under skåpet lägger till ett nytt lager i ditt kök. Lamporna i taket ger allmänbelysning men når inte hörnen och områdena som skuggas av köksskåpen. Lampor under skåpen tar hand om dessa förlorade områden och skingrar eventuella skuggor.

Det finns några typer av lampor som kan installeras under skåp, men de vanligaste fram till nyligen har varit lysrör. Nu (ljusdioder) blir LED-lampor alltmer populära eftersom de använder mindre energi. Det finns också spårljus, liksom pottljus, som är runda, platta lampor som är formade som skivor. Lysrör är de enklaste att installera och billigast. Belysningsexperter säger att 1 fot av belysningen under skåpen är upplyst 48 tum från locket. Lamporna ska fästas på framsidan av lådans undersida. Detta gör att de kan belysa ett större område än om de riktades bakåt.

Hur man installerar skåpbelysning i ditt kök  Kök .
Under Cabinet Lighti
Det bästa inom belysning av kabinett |  YLighting Ide
Den bästa belysningen under skåpet - Chicago Tribu

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...