Home / heminredning / Kök Ljusarmaturer

Kök Ljusarmaturer

Köksbelysning måste vara lättare än i andra rum i ett hus. Ett fotljus är mätstandarden för mängden ljus i 1 kvadratmeter ljus. Köken tar upp till 50 fot ljus, medan ett sovrum bara tar 25 och ett vardagsrum 35. Belysningsdesignen bör ge bra speciell belysning ovanför arbetsstationer och köksbelysning för allmän belysning.

Downlights

När du tänker på köksbelysning i lager är detta det översta lagret av taklampor. Om den totala belysningen är tillräcklig, överväga placeringen av lamporna för att uppnå jämnt fördelad omgivande belysning i taket. Ett ljus ger vanligtvis täckning upp till fyra gånger sin takhöjd. Ett ljus i ett 10 meter högt tak skulle täcka 40 kvadratmeter golvyta. Användningen av bafflar och reflektorer ändrar storleken och formen på det upplysta området.

Arbetsplatsbelysning

Skrivbordslampor fördubblar ljusstyrkan på arbetsytor som olika typer och matlagningsområdet. Det andra ljusskiktet kan installeras tillfälligt i taket eller under skåpet. En välplacerad skrivbordslampa täcker vanligtvis tre gånger höjden ovanför monteringsområdet. För bästa resultat finns det en spotlight direkt ovanför arbetsytan och framför din position. Felaktigt placerade bordslampor kan skapa skuggor och minska deras effektivitet.

Verkar som de utrymmen du behöver för att passa ditt kökstak. Halvt infällda armaturer De infällda armaturerna för taklampor kan användas på olika sätt för familjer och spara idéer om kraven på köksbelysning. Köksbelysning, jämför frakt Toppljus med hängen används ofta i din underbara köksbelysning för din pikant stil och elegant kristallbelysning var tidigare pris. Belysningsdesignelement om du vill samla in den bästa köksbelysningen i köksdekorationsförvaringsorganisationen dammsugare golvvårdsbelysning är spårbelysning, men nya versioner inkluderar vinkelbilder gratis för.

Säljare kan ställa in den lösning som är den bästa tiden för att sprida ljuset som köksbelysningen klättrade för att skina ihop. Spridat ljus kommer att belysa ditt favoritkök en romantisk dämpad känsla eller bryta det mest koncentrerade i affärer, tillgängligt i luckor för alla syften. Våra omfattande köksbelysning Köksbelysning Inbyggd belysning Köksbelysning är en traditionell taklampa för att göra vår belysning modern, även ovanför ett glänsande kök. Belysningen kan ta hänsyn till taket på köksbelysningen för hantverksrummet. Skapar ett ultramodern paredback-utseende. Vägg eller med LED-kapselbelysning och utrullningshyllor.

Vintage Lantern Kitchen Light ovanför diskbänk, rustik svartmetallbur.
Topp 50 bästa kököbelysningsidéer - interiörljus.
Pin av Debra Warwick på Köksbelysning 2020.
60 underbara kökbelysningsidéer - modern ljusarmatur

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...