Home / kvinnors outfit / Kläder med mulor – Hur man bär mulskor

Kläder med mulor – Hur man bär mulskor

Hur man bär muleskor – För några år sedan hade mulor ryktet att vara bara gamla skor, men nu är de tillbaka med ett smäll och hela modebranschen är galen på dem. För dem som inte vet vad de är.

 

Mules är mycket vampyr, slipade skor med öppen rygg som utsätter hälen utan ankelband för att hålla fötterna på plats. På grund av sin design är de inte bara bekväma utan också TRENDY AS HELL! Mules ser eleganta och trendiga ut när de är ihop med rätt outfit. Oavsett om du letar efter rygglösa platta mulor, blockklackar, kilmules eller stilettmules eller vad som helst dessa är perfekta för dig att bära i sommar / vår. Vi har sammanställt 25 idéer för vad du ska bära med mulor.

 

Den här våren kan du återuppliva den bekymmerslösa chic i dig genom att bära ett par kilvita mulor. En ljusrosa ärmlös topp som bärs med en utskuren vit kjol ser perfekt ut med dessa. Komplettera din outfit med en läderhandväska, bruna solglasögon och ett tjockt guldarmband med matchande örhängen. Gör också en subtil makeup look med en touch av rosa läppstift.

Hur man bär mulesskor i sommar - 30 outfitidéer 30 kläder.
Hur man bär mulsskor i sommar - 30 idéer för kläder | Snyggt.
Hur man bär mulesskor i sommar - 30 outfitidéer Mode .
Hur man bär mulsskor i sommar - 30 idéer för kläder | Mode .

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...