Home / kvinnors outfit / Kläder med cowboystövlar

Kläder med cowboystövlar

Cowboy Boot Outfits: Cowboy stövlar verkar som ett riskabelt modeval för den genomsnittliga flickan. När allt kommer omkring var de den ursprungliga ridkängan, och den undermedvetna anslutningen vi gör med hästar och gårdar när vi tänker på dem är ingen överraskning.

 

Hur kan du ta bort de här skurkarna utan att se ut som om du precis kommit ur uppsättningen Bonanza? Först bör du förstå att det finns två grundläggande typer av cowboystövlar: västra (eller klassiska) och roper. Den klassiska stilen har en hög skaftaxel och en vinklad häl. Den har en smal spetsig tå. Roperstilen har en kortare skaftaxel som stannar strax ovanför fotleden, en låg, fyrkantig häl och en rundad eller fyrkantig tå. Tänk på det när du rullar igenom vår outfit-sammanfattning så att du kan ta reda på vilken stil som tilltalar dig mest och vilket utseende du vill skapa! Låt oss börja.

 

Mode utvecklas alltid och det är fantastiskt att kunna använda alla dina coolaste bärbara föremål. Kolla in de eleganta sätten att dra av cowboyskotrenden och se vacker ut som alltid.

 

Här är våra bästa tips för att bära cowboystövlar.

 

Bestäm om du behöver snygga cowboystövlar eller arbetsstövlar. Cowboystövlar för arbete är tåliga och tål olika väderförhållanden, inklusive snö. Dessa är vanligtvis väderbeständiga också. Mode cowboy stövlar är inte tillåtna.
Tänk på stövlarnas form, storlek och passform. En dåligt passande känga ger en eländig wannabe cowgirl. (Vi skojar. Om du inte verkligen älskar cowgirl-utseendet!)
Välj en sko som återspeglar din personliga stil. Är du en modig fashionista som inte är rädd för galna trender? Du kanske vill prova en färgglad boot eller en superdetaljerad broderad boot. Älskar du söta, återhållna stilar? Välj enkla och vanliga cowboystövlar. Och för fler tips och idéer, glöm inte att kolla in dessa idéer om hur man klär sig som en cowgirl.

Älskar Mileys stövlar |  Damkläder, cowgirl stövlar.
Hur man bär röda cowboystövlar  Röda cowboy stövlar, röda cowboy stövlar.
Hur man bär cowboystövlar |  22 fantastiska idéer |  Mode .
Chic sätt att bära Cowboy Boots Trend |  Bli Daze Live |  Vintage.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...